![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXreVuIjSsCvE0JSrOuhfHvTTrUn0lLilKkGPWcz5eoMzG7RI98PdiGuad-aYxatSU2kjygrUHLZPdChBo3AI6UpBJMVhih8arq-9K2FgdSasb1SbwulMH2nQfYOZL1L3sGT26mOLPV4c/s640/blogger-image-599331427.jpg)
kan tom receptet utantill.
150 gram smör eller Milda
3 ägg
4 dl socker
2 tsk vaniljsocker
6 msk kakao
1,5 krm salt
2 1/4 dl vetemjöl
kokos
Smält smöret i micron. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i de torra ingredisenserna. Tillsätt det smälta smöret och häll i en springform med löstagbar form smörjd och bröad med kokos. Grädda i max 30 min längst ned i ugnen på 175 grader. Den skall vara "ostadig" när man tar ut den så blir det ett härligt kladd som rinner ut. Hos oss hinner den knappt svalna innan någon hugger in....
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar