torsdag 17 januari 2013

Snabbt,enkelt, gott

Behövde jobba sent idag och sambon tränade, så det blev en snabbmiddag. En gammal "dagenefter" klassiker som piffades upp. Tagliatelle med bacon-cremefraiche sås. 
Knaperstekt bacon med 1-2 burkar cremefraiche. Lite svartpeppar och fryst basilika i, puttra ihop. Under tiden värmde jag lite haricoverts i micron, toppade med lite rödlök, olivolja och cremebalsamico. Ett annat gott tillbehör som vi fått dille på i familjen är brödkrutonger. Gammalt bröd, god olivolja och flingsalt. Lite cocktailtomater till det så blev det i alla fall liite nyttigare. Och till sist en hög med parmesan . Gott!

Mina bästa basvaror som räddar upp den tråkigaste mat:
olivolja
balsamvinäger
parmesan
frysta örtkryddor
flingsalt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar