lördag 26 januari 2013

Semlor och mat&res- mässa

Gjorde semmelbullar i förmiddags mha Leilas recept, http://www.leila.se/leilas-semlor/recept/bakverk/index1,23.htm?id=2853
Bra och följsam deg, jag tog hälften vanligt vetemjöl och Milda istället för smör. Blev fina bullar.



 



Besök på Travel and Taste mässan. Mindre än vi trodde, men med en tipspromenad i handen tog det en stund att gå igenom. Lite provsmakningar och resetips. Ett gäng kvinnor från några arabiska länder sålde plockmat med massa olika goda smaker. Måste prova att göra en libanesisk buffe nån gång.

Jeremiasbageriet sålde bröd som var läckert upplagt.
  
Tillbaka hemma blev det kaffe med semla. Det bästa med egna semlor är att man kan ha på HUR mycket mandelmassan man vill, dvs mycket:)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar