![]() |
Bild från kokboken |
För ca 4-5 personer
1 dl sötmandel
50 gr smör
1 stor citron
1 tsk honung
2 gula lökar
Ca 300 gr skogschampinjoner eller portabello
Serranoskinka
1 påse baby spenat
1 burk ricottaost
1 pkt stora färska lasagneplattor ( ex Coop)
Mandeln rostas hårt i torr stekpanna. Ställ åt sidan. Smält smöret, försök att hälla bort det grumliga smöret och låt det ljusa klara bubbla vidare nån minut på låg värme. Tvätta citronen och finriv skalet.
Krossa mandeln och blanda med citronskal, smör och honung, tillsätt lite citronsaft och smaka av med salt.
![]() |
Inte riktigt lika snygg men ljuvligt god |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjerYd0Lrl-AXSogsPZwS4EsoJobi0_E4M2yHrA8ApyvWaV8aKmSk6ejDN2MUimAvXBth3zsuN6_Jr4QS3ISAONmfETIYUMLU50CXhRhJqYFk9YIemo1SlrSdBBhfT_xJuxDJuX5K3qEEs/s200/blogger-image--1086796612.jpg)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar