![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8duB2hcIDtJZ4sHFHWxgcWZhyGj3bzPj9JV-jm8FwK-uw8BFuGHfRRU65tnRvZjjWtrLRZ2Zxi8knU4VSJqnua0LCceY2jf_k29UdXDsYycC5SU_NJM7DG8mv-Es6PtsUZmG0G70jz1U/s400/blogger-image--919595812.jpg)
Till ca 500 gr köttfärs
1 tunnstrimlad gul lök
2 rivna morötter
ca 1 dl grädde
ca 2 dl mjölk
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnc6SLy1SC63afOx7tDbKGrgPeY8a9wVx0CjQZnmV0hA1nGt_vZupvzCCO5wExXIbh9boNmmgeilbSW4tn6xhg9_20IdpTEitxT1YWddaSsxMP7vHFI78PBSTIdwOXE7HW5A2TJ9-Q0_Y/s320/blogger-image--1439085933.jpg)
1/2 grönsaksbuljongtärning
curry
salt och peppar
Stek lök , morötter och rätt så mycket curry i olivolja tills löken är mjuk. Tillsätt köttfärsen och stek ihop, krydda med salt och svartpeppar. När den är genomstekt tillsätt grädden, koka nån minut, tillsätt mjölk och buljong och puttra 5-10 minuter. toppa med lite persilja. Servera gärna med färsk tagilatelle.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar