![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7MFd7ruxOTcsKO-YBy0otRPvBV4uidHralmmuUabUfn3bTk_XmOjTn-Aae1WHzkTK0SQaYNTiPW_8NKF53TvNI6CwKKppQDtNjKDAbB13xTkz6mh3GPzm_snb7XwRe_U35xoSrmq2R3I/s400/blogger-image--299222752.jpg)
Mandelbiskvier:
200 gr riven mandelmassa
100 gr strösocker
1 äggvita
Blanda mandelmassa och socker, tillsätt äggvita lite i taget tills det blir en slät och jämn massa. Spritsa ut massan i ca 20 biskvier och grädda i 10-12 min. Låt svalna.
Mascarponekräm:
1,5 dl grädde
1 ask (250 gr) mascarponeost
1 msk florsocker
Vispa grädden och häll sedan i osten och florsockret och vispa ytterligare till en kräm.
Varva konserverade päron med bitar av mandelbiskvier med mascarponekrämen i glas.
Verkligen en jättegod och fräsch dessert!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar