![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyf0n-lxgE5nJ700uTfVpXClxZywWzBxkrCm8JIc6JObaPQIU42dawZS5n0UmEtf4p6mpxvf3EJisnOgA1OL_lZS76qa4sv1GNP45q3P0gz5LPeyS-npLvazUgjHv6gV6qxwk-NEYh1Sk/s640/blogger-image-1177739687.jpg)
Barillas torra tortellini med spenat och ricotta-ost är basen. Sen steker man lite lök i en stekpanna, lägger i rökt skinka (eller bacon). Kryddar med torkad timjan.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDdTczxrLBMjP00QdYiAGnDZnx7lMoSVH3J15kVjETUAJRqn3XR3FfCGIEs3uCs1aJkDNUFBqidxYrKu02mpPlrK6yJWRfl6EJGNbdQowpVCzdgj_GN8537tooNYft3I8nZkM_9D-FXHM/s640/blogger-image--1329743602.jpg)
Slå på lite matlagningsvin och puttra in i några minuter. Slå sedan på lite grädde, späd med vatten för en lightare variant.
Häll sedan ned den kokta tortellinin i pannan och rör om.
Smaka av med salt och svartpeppar och tillsätt ev ytterligare färska örter.
PS. Efter koll med kocken skall det faktiskt vara purjolök istället för lök och buljong/fond istället för vin. :) Och massor med färskmalen svartpeppar !
Smasgit!
SvaraRadera