![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNjqDC1LPSqFhNsiOTsJjpwg8exgv8ZpMisAT3W2iY7YoYGp9Hv-J0oIIEiiKZMRtIpeKX7pauJ1spIRnS9bFlfnYI2zUD6QEkCUHqfh16I-pM11RlRXwjn9xNOC2rZIWbBlmZ89YLNlA/s400/blogger-image--21703674.jpg)
Till ca 1,5 kg benfri fläskkarre
4 rivna vitlökar
1 msk sambal olek
1 msk sherry ( egentligen 2 msk sherryvinäger)
2 msk grillkrydda
1 msk soja
1/2 dl olivolja
2 dl god barbequesås ( tex Hunts)
Ev salt o svartpeppar
Blanda alltihop i en bunke. Lägg i fläskkarren, låt marinera över natten. Lägg ett stort folieark i en ugnsform. Lägg på köttet och häll över marinaden. Packa ihop till ett foliepaket och ställ in i 125 grader i 8 tim. Ta ut och mosa med en gaffel och servera med massa grönsaker, yoghurt o barbequesås i pita eller tacobröd. Alternativt rostat bröd och coleslaw.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar