![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJUdOqMVoRGKvlptBNzukeM370gJJqDl8aBKXiRVjf6I-Zuu8cxUCmDHRYWY0WSXC_mSrjiiGPz9OAwL4lKZnlgMj9YJ3vbkkb2_HeXUxAcA2tdSXmP-JDy-A8b7oJR7t8uB6fSrQWhdM/s400/blogger-image-1959884449.jpg)
En gammal favoriträtt med lite drag i. En mustig smak som passar fint vintertid.
Gul lök
Hackad vitlök
Paprika
Chilipeppar
Tomatpuré
Tomat
Cayennepeppar
Starka korvar och/eller skinka
creme fraiche
Ev Kidneybönor
Ev gräddfil
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvr1SVCqtqNeVaxC3KDBLIi1MjnjfKW3QOjg_KXqDHw2F-1wUfMBSBVH553J0j2vfxV9Aqe9lYAA47bWht1Ve3MNiCehwoneut_8y9ZK5ZJhMZHnvPSjIaBO3UODcgY-OMTPVhyphenhyphenlmvJn4/s400/blogger-image--1044405658.jpg)
Fräs lök och paprika i lite olja. Tillsätt cayennepeppar och tomatpuré och fräs lite till, tillsätt korvar och ev skinka. Tillsätt tomat i bitar och koka sönder några minuter. Slå på lite vatten och ca 1-1,5 dl cremefraiche. Smaka av med salt o peppar. Rör ev ner kidneybönor, strö på lite persilja. Servera med tagliatelle och ev en klick gräddfil. yummi :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar