![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2NIJorjiB_hj9hRJldFDHfjZlgwGqwVZQlbm-smAwHHsJNT5yE66lx6AQTJHYgGA_5ov-7chaY1G2xB-d-8CpA1DBTWeVKfc9RqEtCrurhzNNyrcRVwggE8baeOt8-RtlYDY11ZZSqHA/s400/blogger-image--1249061914.jpg)
Ugnsbaka bakpotatis, morötter o palsternacka i 25 min på 250 grader med lite olivolja o salt.
Koka ägg. Skär upp tomater., 1/2 rödlök, Isbergssallad och gurka. Lägg upp 1/2 pkt ruccola. (50gr). Lägg upp proteiner.
Dressing
Knäck ett ägg i en mixerbunke. Lägg ner andra halvan av ruccolapketet. Tillsätt 1 msk honung, 1 msk vitvinsvinäger, 2 krm sambal olek, 2 krm salt, 1 krm svartpeppar, 1 pressad vitlöksklyfta och 1/4 dl vatten. Mixa ihop. Tillsätt sedan i en stråle 3/4 dl rapsolja.
Servera allt med riven parmesan och ett gott bröd.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar