3-4 kycklingfiléer
1 pkt bacon
Lite lök (rödlök, gul lök, purjolök, vårlök)
3 dl grädde
1 tsk curry
1/2 tsk sambal olek
1 grönsaksbuljongtärning
2 stora msk mangochutney
2 små äpplen i bitar
ca 1,5 dl riven ost
Stek bacon krispigt och låt rinna av på ett hushållspapper. Stek kycklingfileerna i bitar och krydda med grillkrydda eller dyl.
Fräs löken i en kastrull ihop med curry. Lägg i äpplebitarna och stek med liten stund. Tillsätt grädde, mango chutney och smulad buljong. Koka ihop.
Lägg kycklingen i smord form, slå på gräddblandningen. lägg bacon överst och täck med riven ost. Gratinera i 20 min på 225 grader.
Servera med ris och en stor grönsallad.
3 dl grädde
1 tsk curry
1/2 tsk sambal olek
1 grönsaksbuljongtärning
2 stora msk mangochutney
2 små äpplen i bitar
ca 1,5 dl riven ost
Stek bacon krispigt och låt rinna av på ett hushållspapper. Stek kycklingfileerna i bitar och krydda med grillkrydda eller dyl.
Fräs löken i en kastrull ihop med curry. Lägg i äpplebitarna och stek med liten stund. Tillsätt grädde, mango chutney och smulad buljong. Koka ihop.
Lägg kycklingen i smord form, slå på gräddblandningen. lägg bacon överst och täck med riven ost. Gratinera i 20 min på 225 grader.
Servera med ris och en stor grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar