![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPdvtsftzAkPc2WhNusCgY30B8uaSjS_0ch2Og7E_FWTM6cSNlXDnS0QhRkND0mzP_T6zNxWFi85j358QhiSxtcyc5WR5jl8f_TYNgGQNXVYhrjaYugWluTaTOckd0vctfe3afMrBPRr4/s320/mat.jpg)
1 liten zucchini
Vårlök eller lite purjo
Persilja
1 ägg
2 dl mjöl
Rapsolja eller frityrolja
Riv zucchini grovt, bred ut på en tallrik och salta. Låt stå i ca 20 min och vätska ur. Hacka vårlök. Krama ur vätskan och lägg zucchinin i en bunke. Blanda ned vårlök, persilja ( eller dill). Tillsätt 1 ägg och ca 2 dl mjöl. Krydda med salt och peppar. Hetta upp några centimeter olja i en stekpanna och fritera små biffar. Servera med lite turkisk youghurt som blandas med lite dill. Man kan också blanda i riven morot.
![]() |
Zuccinibiff längst ned till vänster |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar