Men nu är det glömt och glad över att få inspirera.
Här kommer en enkel lunch
4 Frysta laxfileer som får tina i rumstemperatur ( går ju väldigt snabbt nu på sommaren)
Chrevreost och créme fraiche (alt turkisk yoghurt, philadelfiaost)
Färska Basilikablad
Lägg laxfileerna i en smord ugnsform. Salta o peppra dem.
Blanda mosad chrevre med créme fraiche och basilikablad och bred över laxfileerna.
Det är inte så viktigt med mängderna, jag tog ca 100 gr chrevre och ca 1 dl créme fraiche.
Ställ in i ugnen i 200 grader 15-20 min, kolla så den inte blir torr.
Stek under tiden 2 skivade rödlökar i smör tills de får färg. Tillsätt 2 msk råsocker och rör tills det smälter. Lägg upprop den färdiga laxen och servera med potatis och en grönsallad.
Toppen Annis - blir till att prova!
SvaraRadera